Tres grups de 1r d'ESO de l'escola Sant Josep han vingut a visitar l'Arxiu

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 26/10/2022
E.g., 26/10/2022
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Explicació inicial
Divendres 17 Desembre, 2021

Divendres 17 de desembre l'Arxiu ha rebut la visita de tres grups de 1r d'ESO de l'escola Sant Josep. Durant tot el matí, un grup rera l'altra han  escoltat les explicacions sobre l'Arxiu: quina funció tenen, què fan, qui hi treballa... i després han pujat a visitar els dipòsits. han vist documents sobre vidres, sobre plàstic, documents electrònic, documents en paper i pergamins.

S'han mostrat molt interessats i ens han fet arribar el seus dubtes, com ara, on dipositem tota la documentació electrònica que s'està generant avui en dia...

Des de l'Arxiu estem molt satisfets de poder rebre les escoles i instituts de Reus i anar-los explicant què són els arxius, quina funció fan i pequè són importants.

Explicació inicial

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.