Un grup d'alumnes de l'IMFE "Mas Carandell" han vingut a conèixer l'Arxiu de Reus

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 01/12/2020
E.g., 01/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Visita a la sala de la premsa
Visita a la sala dels pergamins
Detall d'un pergamí
Diferents tipus de documents
Dijous 12 Maig, 2016

Una quinzena d'alumnes del Certificat de Professionalitat d'Operacions de Gravació i tractament de dades i documents, provinents de lIMFE "Mas Carandell", han vingut a conèixer l'Arxiu de Reus.

Aquest grup, d'edats compreses entre els 25 i 55 anys, acompanyats per la docent del curs, s'han interessat per temes com la gestió dels documents electrònics, la preservació digital i la restauració de documents històrics.

 

Visita a la sala de la premsa
Visita a la sala dels pergamins
Detall d'un pergamí
Diferents tipus de documents

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.