Visita dels nens i nenes de 4t de primària de l'escola Rubió i Ors

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 27/10/2022
E.g., 27/10/2022
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Noticia a l'Instagram de l'escola
Noticia a l'Instagram de l'escola
Dimarts 07 Juny, 2022

Els nens i nenes de 4t de primària han vingut a visitar l'Arxiu en una setmana molt significativa: la Setmana Internacional dels Arxius. Durants aquests dies a l'Arxiu s'hi duran a terme moltes activtats. Gent de totes les edats s'hi aproximaran i el coneixeran.

Els dos grups de 4t s'han mostrat molt interessats en conèixer quins són els documents més importants que custodiem, quina és la feina dels arxivers i perquè és tan important l'Arxiu de la seva ciutat.

Noticia a l'Instagram de l'escola
Noticia a l'Instagram de l'escola

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.