XVI Congrés d'Arxivística de Catalunya. Reus, del 4 al 6 de maig de 2017

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 01/12/2020
E.g., 01/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

XVI Congrés d'Arxivística de Catalunya. Reus 2017
Dijous 04 Maig, 2017

Del 4 al 6 de maig, la ciutat de Reus acollirà el XVI Congrés d'Arxivística de Catalunya. L'acte, organitzat per l'Associació d'Arxivers - Gestors de documents de Catalunya se celebrarà a Fira Reus. Des de l'Arxiu de Reus ens hem implicat en aquest gran aconteixement i formem part del Comité organitzador.

En aquesta edició, el tema central és la gestió documental i sota el lema "La gestió documental, el futur (és) ara!, s'acolliran un seguit de ponències que versaran sobre les darreres novetats en aquest àmbit.

XVI Congrés d'Arxivística de Catalunya. Reus 2017

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.