Avança el desplegament del pla de la bicicleta amb l'adjudicació de l'obra del carril bici de l'avinguda Sant Bernat Calbó

Cerca al Blog de Next Generation

E.g., 30/01/2023
E.g., 30/01/2023
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Secció projecte carril bici av. Sant Bernat Calbó
Dimecres 18 Gener, 2023

L'Ajuntament de Reus ha adjudicat a a l'empresa M I J Gruas el contracte per a la construcció d'un carril per a bicicletes a l'avinguda Sant Bernat Calbó, amb un pressupost d'adjudicació de 210.026,35 euros (IVA inclòs).

El projecte inclou la implementació de dos carrils segregats en calçada, un per cada sentit a cada costat, a l’avinguda Sant Bernat Calbó, des de la rotonda de la plaça Europa fins la rotonda de la plaça del Santuari de Misericòrdia. Aquesta actuació, permetrà enllaçar aquest carril bicicleta amb els de l’avinguda de Cambrils, la plaça Europa i el tram de l’avinguda Sant Bernat Calbó ja projectat i deixarà la connexió feta amb la futura via ciclista de l’avinguda dels Països Catalans.

El termini d'execució de les obres és de 3 mesos.

Aquest pojecte compta amb finaçament Next Generation de la Unió Europea, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Logo Next Generation ZBE

Secció projecte carril bici av. Sant Bernat Calbó

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.