Balanç Casals d'estiu

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

15/07/2003 - 09:00
Subtítol: 
Adreça: 
Lloc: 
Col·legi General Prim (c/Dr. Ferran, 42)
Assistents: 
Empar Pont, tinenta d'alcalde d'Educació i Família
Motiu: 

ç de les primeres setmanes de funcionament dels casals i de les activitats d'estiu per a infants, organitzades per l'Ajuntament de Reus.
En acabar la conferència de premsa, la tinenta d'alcade d'Educació i Família, Empar Pont, visitarà altres centres on es desenvolupen les activitats. L'horari previst és el següent:
11:00 h... Col·legi General Prim
11:45 h... Piscines Municipals
12:15 h... Col·legi Rubió i Ors

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.