Declaració institucional de felicitació per la candidatura de Tarragona dels Jocs del Mediterrani 2017

Cerca declaracions Institucionals

E.g., 30/06/2020
E.g., 30/06/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 28/10/2011

La Junta de Portaveus ha aprovat, amb l'abstenció de la CUP, una declaració institucional amb motiu de la candidatura dels Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017 amb el següent redactat: El passat 15 d’octubre de 2011, a la ciutat turca de Mersin, el Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani va proclamar la candidatura presentada per Tarragona 2017 com a guanyadora i responsable de l’organització d’aquests jocs.

Reus, ciutat adherida a l’esmentada candidatura tindrà sens dubte un paper predominant en aquest projecte, les diverses infraestructures de la ciutat, les instal·lacions esportives, així com la tradició esportiva, el bagatge i coneixement d’esportistes, tècnics i entitats esportives contribuiran de ben segur al disseny final del projecte i en el treball per assolir l’èxit d’aquests jocs.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Reus felicita a la candidatura de Tarragona 2017 per l’èxit obtingut i reitera el compromís de la ciutat de Reus, com a seu dels Jocs del Mediterrani, en el projecte i realització dels Jocs del Mediterrani 2017.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.