El raval de Santa Anna es consolida aquestes festes com un espai de mobilitat sostenible al centre de la ciutat

Cerca al Blog de Next Generation

E.g., 24/01/2023
E.g., 24/01/2023
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres 28 Desembre, 2022

L'evolució de les obres al segon tram del raval de Santa Anna va permetre obrir el raval al trànsit de vianants coincidint amb l'inici de la campanya de Nadal, donant continuïtat a la intervenció al primer tram, des de la plaça de Prim al carrer de Santa Anna. Pel que fa al carrer de Salvador Espriu, que forma part del projecte conjunt d'intervenció encara en marxa, les obres continuen, però s'ha obert un espai per a vianants per facilitar el trànsit per aquest espai neuràlgic de la ciutat que aquests dies és també un espai concorregut. 

Les obres compten amb finaçament Next Generation de la Unió Europea, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Logotips Next Generation ZBE

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.