Jornada pels col·legis professionals del Registre electrònic d'apoderaments

Formulari per la inscripció a la Jornada pels col·legis professionals del Registre electrònic d'apoderaments

Dijous 5 de maig de 2.022
De 12.00 a 14.00 h
Centre Cívic Llevant (Sala dels Canonges)

PROGRAMA
- Benvinguda per part de la Regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Flores Juanpere.
- Presentació i funcionament del servei Representa del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), a càrrec de Judith Aguas Castellví, Cap de servei de Representa del Consorci AOC.
- Cas pràctic: Funcionament del registre electrònic d’apoderaments a la seu eletrònica i tràmits telemàtics de l’Ajuntament de Reus, a càrrec d’Oscar Hellín Escribano, Coordinador del Servei de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions de l’Ajuntament de Reus

Els camps marcats amb * són obligatoris

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Image CAPTCHA
Introduïu els caràcters que apareixen a la imatge.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.