L'Ajuntament licita el contracte de modernització dels sistemes d'il·luminació, àudio i vídeo del Teatre Bartrina

Cerca al Blog de Next Generation

E.g., 23/01/2023
E.g., 23/01/2023
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

foto_darxiu_de_lobertura_de_lany_ferrater_al_teatre_bartrina-20221121150102.jpeg
Dimecres 14 Desembre, 2022

L'Ajuntament de Reus ha publicat aquest dimecres, 14 de desembre al perfil del contractant la licitació del contracte de subministraments per a la modernització de la gestió, sostenibilitat de les infraestructures d'arts escèniques i musicals del Teatre Bartrina. El contracte surt a licitació amb un pressupost de 186.758,92 € IVA inclòs, i compta amb un ajut de 83.004 € a càrrec de l'instrument financer dels Next Generation de la Unió Europea en el marc de la Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) i d'acord amb la convocatòria de l'Oficina de Suport a la Indústria Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per a la modernització i la gestió sostenible de les infraestructures d'arts escèniques i musicals. Així mateix, compta amb un ajut de 50.000 € de la Diputació de Tarragona.

El contracte es divideix en tres lots:

  • Modernització de sistemes digitals d’àudio i comunicacions en xarxa (microfons, altaveus i equip de so): 84.563,96 euros.

  • Modernització dels sistemes d’il·luminació digital (material d'il·luminació i làmpares elèctriques): 82.840,97 euros.

  • Modernització dels sistemes de vídeo digital (videoprojectors i videocàmeres): 19.354 euros

El termini de lliurament i instal·lació dels subministraments serà com a màxim d’un mes, a comptar des de la data de formalització de contracte.

Logotips Next Generation Teatre

foto_darxiu_de_lobertura_de_lany_ferrater_al_teatre_bartrina-20221121150102.jpeg

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.