Les Biblioteques municipals amplien els fons de llibres inclusius

Cerca al Blog de Next Generation

E.g., 24/02/2023
E.g., 24/02/2023
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Conta contes a la biblioteca Pere Anguera
Llibres inclusius
Llibres inclusius
Llibres inclusius
Dilluns 16 Gener, 2023

Les sales infantils de la Biblioteca Central Xavier Amorós i de la Biblioteca Pere Anguera han rebut un regal molt especial de Ses Majestat els Reis d’Orient: una col·lecció de llibres inclusius que a partir d’ara completaran els fons de les dues biblioteques perquè tots els nens i nenes de la ciutat tinguin llibres al seu abast.

Els nens i nenes que van assistir a les sessions de contes solidaris coordinats per la Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals que tenen lloc el segon dimecres i dijous de cada mes van ser els primers a poder fullejar les novetats, que a partir d’ara s’incorporaran al taulell de novetats de les dues biblioteques. Es tracta de llibres i materials per al públic universal, és a dir, que per les seves característiques són també a l'abast de persones amb diversitat funcional (llibres amb lletra gran, tàctils, amb material educatiu de suport i llibres especials).

A partir d’aquest fons, el programa Els contes a Cau d'orella incorporarà aviat un nou cicle de Contes inclusius que completen el projecte per fer les Biblioteques Municipals de Reus un espai cada cop més inclusiu que convidi tothom a experimentar el gust per la lectura. L’atorgament d’un ajut de 10.000 euros a càrrec de l’instrument financer dels fons Next Generation, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern de l’estat d’acord amb la convocatòria de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha permès ampliar aquest fons.

Logotips Next Generation

Conta contes a la biblioteca Pere Anguera
Llibres inclusius
Llibres inclusius
Llibres inclusius

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.