Les obres de la nova rotonda d'accés a Mas Carpa avancen a bon ritme

Cerca al Blog de Next Generation

E.g., 22/01/2023
E.g., 22/01/2023
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 05 Desembre, 2022

Les obres de construcció de la nova rotonda d'accés a Mas Carpa, a l'avinguda de Tarragona, que van iniciar-se el passat 5 de setembre avancen a bon ritme.

L'obra, que va ser adjdudicada a l’empresa Tecnologia de Firmes SA amb un pressupost de 579.444,80 euros (IVA inclòs), ha de contribuir a canviar la fisonomia de l’avinguda del format de via interurbana actual a via urbana. Això es traduirà en primer lloc en la reducció de la velocitat i la consegüent millora de la seguretat al voltant de la incorporació de vehicles tant a la urbanització com a l’avinguda. Així mateix, el projecte preveu la continuació del carril bici existent a diversos trams de l’avinguda de Tarragona i la futura connexió entre el carril bici al llarg de l’avinguda.

El projecte compta amb finançament de la Unió Europea, amb fons Next Generation, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’estat espanyol, d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà.

 Logo Next Generation ZBE

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.