El Mercadal Març 2012

Dijous 01 Març, 2012
Sumari

ng>Pàg. 3 i 4 - Austeritat, eficàcia i transparència en el full de ruta,

Pàg. 5 - De la teoria a la pràctica.

Pàg. 6 i 7 - Mesos clau en la definició del nou model INNOVA.

Pàg. 8 - En marxa el primer accelerador lineal del nou hospital que amplia el Servei de Radioteràpia / Noves idees per potenciar FiraReus.

Pàg. 9 -  Servei pioner per assessorar famílies amb dificultats per pagar la hipoteca.

Pàg. 10 - Més opcions per triar escola en aquest període de preinscripció.

Pàg. 11 - Els cicles d'Higiene Bucodental i d'Electromecànica estrenen instal·lacions.

Pàg. 12 - Completar la formació professional a l'estranger / Gairebé 300 parelles lingüístiques en el programa de Voluntariat per la llengua.

Pàg.13 - L'advocat Pere Pagès, nou Síndic Municipal de Greuges / Marc Arza s'incorpora al govern amb la regidoria d'Innovació, Empresa i Ocupació.

Pàg.14 - Nou impuls a les arts escèniques de Reus, a la recerca de l'excel·lència / Mishima i Andrea Motis, aquesta primavera al Bartrina.

Pàg. 15 - Reconeixement internacional del pintor reusenc Marià Fortuny.

Pàg. 16 - Enllestida la restauració de la bòbila Sugranyes.

Pàg. 17 - Els busos municipals gunayen 340.000 passatgers el 2011 / La mobilitat, una qüestió estratègica que demana consens i participació / El Tomb de Ravals augmenta els espais de càrrega i descàrrega.

Pàg. 18 - L'Ajuntament de Reus s'acull al Pla Estatal per pagar proveïdors.

Pàg. 19 - El CESICAT, peça central del nou clúster TIC / Formació i assessorament per a emprenadors.

Pàg. 20 - La 5a edició dels Premis Blocs Catalunya, a Reus / L'estació central del Camp és fruit "d'un ampli consens territorial".

Pàg. 21 - Nou pas per ser reconeguts municipi de gran població.

Pàg. 22 i 23 - Articles dels Grups Municipals.

 

Fitxers Adjunts:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.