Ple ordinari 2002-04-05

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 30/04/2024
E.g., 30/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 05 Abril, 2002

SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, el dia 5 d’abril de 2002, a les 12:05 hores, en aquest Palau Consistorial amb el següent

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors.

2. Informació de l’alcaldia.

3. Moció de l’Alcaldia. Ratificació de l’aprovació definitiva de la creació del Consorci del Camp de Tarragona i la seva àrea d’influència i dels seus estatuts reguladors.

4. Moció de l’Alcaldia. Aprovació inicial de la constitució del Consorci "Centre de Recursos de Protecció de la Salut i del Medi Ambient, i dels corresponents estatuts.

5. Moció de l’Alcaldia. Donant compte de la delegació de la presidència de l’Institut Municipal de Puericultura Dr. Frías.

6. Moció de l’Alcaldia. Donant compte de la delegació de la presidència de l’Institut Municipal de Museus de Reus i del nomenament del vicepresident.

COMISSIÓ D’HONORS I DISTINCIONS

7. Alcaldia. Concessió Menció Honorífica Municipal a la Sra. Anna Sugrañes Boix.

8. Alcaldia. Concessió Menció Honorífica Municipal al Sr. Celestí Marti Salvat.

COMISSIÓ DE SERVEIS PERSONALS

9. Ensenyament. Aprovació concessió subvencions de la Regidoria d’Ensenyament per al curs 2001/2002

10. Serveis Socials. Aprovació de bases per la concessió d’ajuts individuals per a l’assistència a menjadors escolars d’educació infantil i primària de la ciutat de Reus per al curs 2002-2003.

COMISSIÓ DE SERVEIS TERRITORIALS

11. Contractació i Patrimoni. Aprovació inicial del projecte de les obres d’eixamplament i millora d’un tram del camí de la Pedrera del Coubí de Reus.

12. Gestió Urbanística. Aprovació inicial de la modificació puntual de la Revisió de PGOU pel que afecta a l’Àrea "Camí Vell de Salou", proposada per José Luis Acero-99 SL.

13. Medi Ambient. Aprovació de la modificació dels estatuts de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat.

MOCIONS DELS GRUPS POLÍTICS

14. Moció d’IC-Verds, PSC i ERC. Sobre la convocatòria dels Plans d’Ocupació de l’exercici 2002.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS

PRECS I PREGUNTES

Reus, 3 d’abril de 2002
L’Alcalde

Lluís Miquel Pérez i Segura

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.