Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 31/01/2005

s informa la Guàrdia Urbana, durant el cap de setmana s’han produït quatre accidents que s’han saldat amb set ferits de diversa consideració.

Divendres, 28 de gener, a les 17:30 h, van xocar tres vehicles, dos amb matrícula de Tarragona i un tercer amb matrícula de l’estat espanyol, a la cruïlla entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer de General Moragues. Va resultar ferida lleu la passatgera del primer vehicle, la veïna de Reus A.L.G., la qual, desprès de ser atesa a l’Hospital de Sant Joan va ser donada d’alta.
El mateix dia, al voltant de les 17:30 h, un turisme va atropellar un nen de dos anys, al passeig de Misericòrdia. El nen va haver de ser ingressat a l’hospital de Sant Joan, d’on serà donat d’alta durant el dia d’avui. El tercer accident amb ferits es produïa a les 17:59 h de dissabte, al c/Camí de Valls, a l’alçada dels cinemes Lauren, quan un turisme, Fiat Cincuecento amb matrícula de Barcelona, es va sortir de la via i va xocar contra un fanal. El conductor del vehicle, veí de Figuerola del Camp de 28 anys, A.G., i tres ocupants, veïns de Reus d’entre 24 i 31 anys, J.G., S.M.R. i C.A.R. van resultar ferits de diversa consideració. Els quatre accidentats van ser traslladats a l’hospital de Sant Joan, on aquest dilluns encara continua ingressat un dels ferits. Diumenge, a les 23:07 h el conductor d’un ciclomotor, un jove de 18 anys i veí de Reus, va haver de ser traslladat a l’hospital per les ferides que va patir a l’esquena, en caure del ciclomotor, després que en va perdre el control a la cruïlla entre el carrer del Roser i el carrer de la Muralla.
D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir divendres, 28 de gener, un home de 25 anys i veí de Reus per un presumpte delicte de robatori amb força d’un telèfon mòbil. La víctima del robatori hauria estat empesa pel presumpte lladre, tot i que no va patir cap lesió. El detingut el van traslladar, juntament amb les diligències, a la comissaria del Cos Nacional de Policia.
Dissabte, 29 de gener, els agents de la Guàrdia Urbana van detenir, al voltant de les 23:30 h, un home de 21 anys i veí de Reus per un presumpte delicte de maltractaments dins de l’àmbit familiar. La víctima, la seva companya sentimental, també veïna de Reus i de 22 anys, va ser atesa a l’hospital de Sant Joan per lesions de caràcter lleu. El detingut el van traslladar a la comissaria del Cos Nacional de Policia.
A les 16:35 h la Guàrdia Urbana va enxampar in fraganti dos menors, de 14 i 15 anys, al carrer de Botarell, en el moment que estaven forçant un vehicle. Un cop instruïdes les diligències, el cas es va traslladar a la Fiscalia de Menors.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.