Notes de premsa

Aquesta tarda comença la mostra Velèctric amb més expositors que mai

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 27/05/2022
Mostra Velèctric 2022
Velèctric 2022
Velèctric 2022
Velèctric 2022

La sisena edició de la mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, obrirà les portes aquesta tarda de les 17:30 a 21:00h. Demà dissabte, 28 de maig, a les 11.00 tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració amb una visita de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio. La fira romandrà oberta demà de les 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 21:00h.

Els expositors confirmats són 18, un rècord de participants des que es va iniciar aquesta fira ara fa sis anys: Autoxandri, Salacar Rent, Jobacar, Baycar, Bariauto, Autoforum, Autoforum Premium , Nikko Center, Motor 23, Augusta Car, Patinete Eléctrico Tarragona, Joaquin Oliva, Tarrauto Motor, Oliva Motor, Tecnotarraco, Vilamòbil Motor, Tarraco Center i Augusta Galery. Hi haurà representades les següents marques: Renault, Seat, Cupra, Skoda, Toyota, Lexus, Nissan, Mazda, Fiat, Hyundai, Peugeot, Opel, Citroën, BMW, Mini, Honda, Audi, Jaguar i Land Rover; les marques de motos Ford i Silence, Seat Mo i NIU.

Velèctric ofereix als visitants la possibilitat de provar fins a 21 models de vehicles elèctrics i híbrids, a banda de motos bicicletes i patinets, i alhora informar-se sobre els seus avantatges. Per fer el test drive caldrà fer una reserva prèvia a través del següent enllaç: https://www.reus.cat/velectric. També s’hi trobaran les principals novetats en bicicletes elèctriques, patinets elèctrics o qualsevol vehicle no contaminant.

Xerrades i activitats per als més petits

Demà a les 12.30 tindrà lloc la xerrada a càrrec del regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, sobre els avantatges de les instal·lacions d’energia fotovoltaica a les llars i les bonificacions a l’autoconsum que ofereix l’Ajuntament. La mostra comptarà també amb un espai per als més petits amb un circuit de karts ecològics.

La sisena edició d’aquesta mostra, organitzada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, s'emmarca en les accions que desenvolupa l'Ajuntament i les empreses municipals per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat.

Mostra Velèctric 2022
Velèctric 2022
Velèctric 2022
Velèctric 2022
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Velèctric 2022 331.1 KB
Tipus de fitxer Velèctric 2022 347.7 KB
Tipus de fitxer Velèctric 2022 266.6 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.