Velèctric: mostra del vehicle elèctric

Velèctric és la mostra del vehicle híbrid i elèctric que organitza l'Ajuntament de Reus, amb la col·laboració de concessionaris de cotxes, motos, patinets i altres enginys elèctrics del territori.

La mostra pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen.

Edició 2023. Del 21 al 22 d'abril de 2023
Del 21 al 22 d'abril de 2023, torna la Fira del Vehicle híbrid i elèctric a la Plaça Llibertat de Reus.

Aquesta mostra s'emmarca en les accions que desenvolupa l'Ajuntament i les empreses municipals per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat.

Velèctric ofereix als visitants la possibilitat de provar diferents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges.

La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per probar els vehicles amb reserva prèvia i es complementarà amb xerrades sobre mobilitat sostenible i tallers pels més petits.

Com en edicions anteriors, podem trobar vehicles, bicicletes i patinets elèctrics o qualsevol vehicle que ens permeti circular amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants ni sorolls.

Reserva el Test Drive

Prova els vehicles elèctrics durant la fira, reservant cita a través del formulari. Hauràs d'indicar quin vehicle vols provar i la franja horària que et convé.

Formulari de reserva test de conducció de vehicles


Inscriu-te com a expositor

Ets un concessionari, taller, o qualsevol empresa relacionada amb la mobilitat elèctrica o híbrida i estàs interessat a ser-hi al Velèctric?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te.

Vull informació per participar com a expositor

 

Imatge del Velèctric

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.