Notes de premsa

El Centre de Normalització Lingüística organitza divendres un Taller de Scrabble en català

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 18/11/2015
Cartell del taller

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) convida tothom aquest divendres 20 de novembre a les 18.30 h a jugar en català en el Taller de Scrabble que tindrà lloc al passeig comercial El Pallol de Reus. El taller, que estarà obert a adults i a infants a partir de 8 anys, el dinamitzaran membres de la Federació Internacional de Scrabble en català. Entre els assistents, que podran començar a jugar o per perfeccionar les estratègies, se sortejaran Scrabbles.

L’Scrabble, un joc de tauler lingüístic que té com a objectiu és acumular la màxima puntuació possible formant paraules en una graella, és un dels jocs més populars inclòs en el cercador de jocs en català en línia del Consorci per a la Normalització Lingüística, que conté ja més de 600 referències.

De fet, el taller serà el tret de sortida a la campanya “I tu, jugues en català?” que cada any posa en marxa el CNL per donar a conèixer els jocs en català a la venda i també les botigues on se’n poden comprar. Ja es pot consultar informació de la campanya a www.cpnl.cat/reus/jocs .

L’any passar el CNL va organitzar per primera vegada un taller de difusió de jocs en català: en aquella ocasió es va fer a la seva seu, al Mas Vilanova, i els protagonistes van ser Pins Art, de la Metal·lúrgica Folch, i El Nan Casteller, ambdós fabricats per empreses de la comarca del Baix Camp i etiquetats en català, per la qual cosa estan inclosos en el cercador de jocs en català en línia.

Cartell del taller
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.