Notes de premsa

El Premi Internacional Roseta Mauri torna al Teatre Fortuny de Reus del 10 al 14 de març

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 24/02/2015
Imatge dels responsables de l'organització del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, aquest dimarts a Reus

La Fundació Teatre Fortuny i el Consorci del Teatre Fortuny han presentat aquest dimarts la setena edició del Premi Internacional Roseta Mauri, que es realitzarà al Teatre Fortuny de Reus del 10 al 14 de març. Es tracta del concurs de dansa més ben dotat econòmicament dels que s'organitzen a l'estat espanyol.

Els tres primers premis, atorgats pel Consorci del Teatre Fortuny, consisteixen en dotacions econòmiques de 5.000, 2.000 i 1.000 euros, respectivament, i a més el palmarès inclou un premi beca d'estudis atorgant per la delegació a Espanya de la Royal Academy of Dance de Londres; una beca d'estudis del Reial Ballet Danès; un premi del públic dotat amb 600 euros atorgat per l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona; una beca curs d'Endanza València 2015; una beca pel VI Campus Internacional de Dansa de València i una beca de la Corella Dance Academy a Barcelona.

Tres dies de concurs i gala final
El dimarts, 10 de març, començarà el concurs a porta tancada, amb la rebuda dels concursants i l'activitat preliminar sense la presència del jurat. Dimecres al matí es portarà a terme, a porta tancada, la fase eliminatòria i a partir de les 15:00 h es designaran els concursants que passen a la semifinal. Durant la tarda, en sessions obertes al públic i gratuïtes, es realitzarà la semifinal i a les 21:15 h és previst que el jurat anunciï els noms dels finalistes. Dijous, 12 de març, a partir de les 20:00 h i en sessió oberta al públic i gratuïta, es farà la final, amb votació popular i deliberació del jurat, que proclamarà els noms dels guanyadors a les 22:30 h aproximadament.

La gala final de dissabte, 14 de març, a les 21:00 h, oberta al públic prèvia adquisició d'entrada, inclourà l'actuació de destacats ballarins espanyols que actualment treballen a importants companyies de dansa internacionals, els quals compartiran escenari amb els tres guanyadors del Premi Internacional Roseta Mauri 2015.

El jurat de l'edició 2015 del Premi Internacional Roseta Mauri és integrat per Brigitte Lefèvre com a presidenta, Henning Albrechtsen, Giorgio Mancini i Jone San Martín.

Imatge dels responsables de l'organització del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, aquest dimarts a Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.