Notes de premsa

El procés participatiu per a la transformació urbanística de l'entorn del Carrilet engega la segona fase

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 11/10/2021
Punt d'Interacció Mòbil del procés participatiu a l'entorn del Carrilet

El procés participatiu obert per a la transformació urbanística a l'entorn del Carrilet inicia aquest dilluns, 11 d'octubre la segona fase. Una vegada finalitzada la primera, d'obertura del procés, diagnosi, contacte amb el territori i difusió, ara arrenca la segona, amb l'objectiu de recollir les propostes de la ciutadania de 14 anys o més en relació als possibles usos que s'haurien d'incorporar a les bases del futur projecte de transformació urbana de la zona del Carrilet i voltants.

La segona fase del procés acabarà el diumenge 21 de novembre.  Les actuacions previstes: són les següents

  • Enquesta, ja sigui online a través del web https://www.reus.cat/carrilet, o presencial als diferents centres cívics de la ciutat. L'enquesta es podrà respondre des de l'11 d'octubre al 21 de novembre.

  • Punts d'Interacció Mòbil, amb tres dates a lpagenda per foment la participació de la ciutadania: 23 d'octubre, a l'Edhack Reus, d'11:00 a 15:00h, a la Palma; el 6 de novembre, d'11:00 a 14:00h, a l'avinguda del Carrilet; i el 13 de novembre, d'11 a 14:00h, al Pallol.

  • Passejada de descoberta del territori, el dissabte 23 d'octubre a partir de les 11:00h, amb punt de trobada a l'avinguda del Carrilet.

  • Sessió de debat i deliberació amb les entitats i col·lectius i persones relacionats amb el sector juvenil o cultural per la definició dels usos. El 4 de novembre a les 19:00h, a Cal Massó.

  • Sessió de debat i deliberació amb la ciutadania per la definició dels usos, el 14 de novembre a les 11:00h, a la plaça del Mercat del Carrilet.

L'inici de la segona fase posa el punt i final a la primera, que entre el 13 setembre i el 10 octubre ha portat un seguit d'activitats participatives per difondre el procés i treballar una diagnosi participada de la zona.  En resum, s'han portat a terjmes les actuacions següents:

  • Enquesta online i presencial.

  • 6 recorreguts del Punt d'Interacció Mòbil.

  • Sessió informativa i deliberació t amb entitats/col·lectius i persones vinculats al sector juvenil.

  • Sessió informativa i deliberació t amb entitats/col·lectius i persones vinculats al sector juvenil.

  • Passejades informatives de diferents regidors i regidores pel territori.

Punt d'Interacció Mòbil del procés participatiu a l'entorn del Carrilet

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.