Carrilet, transformació urbana

Imatge del procés participatiu de El Carrilet

El Carrilet comença un viatge i volem que ens acompanyis. Iniciem un recorregut de transformació urbanística que ens portarà a un nou punt d'arribada i ara s'està definint. On vols anar?

Està en marxa el procés participatiu per poder detectar necessitats, fer propostes, generar diàleg, debatre col·lectivament i prendre millors decisions.

Digues la teva! Fins al 26 de desembre, 3a fase, amb nova enquesta i nous espais i activitats per a la participació.

Aquesta nova fase servirà per definir sota quins criteris cal dissenyar el futur projecte: sostenibilitat, referències arquitectòniques a seguir, aspectes d’integració cultural, etc ... Contesta ara l'enquesta:

Nova enquesta. Definim els CRITERIS

Què tenim?

El projecte urbanístic de l'entorn del Carrilet transformarà la zona sud de Reus en un nou pol d'atracció de la ciutat, millorarà la connectivitat i portarà més vida i activitat quotidiana al barri.

On vols anar?

La participació és clau. Respon les enquestes i suma't a les accions participatives que permetran identificar les necessitats, els usos i els criteris clau per a aquest project

Activitats presencials de la 3a fase.

On vols anar?Punts d'Interacció Mòbil, als quals s’hi pot adreçar qualsevol persona per tenir més informació sobre el projecte o contestar l’enquesta, amb quatre dates a l’agenda.

  • Divendres, 3 de desembre d’11.00 h a 13.00 h, a la zona de jocs infantils de l’avinguda del Carrilet

  • Dijous, 9 de desembre, de 17.00 h a 19.00 h, a la plaça del Mercadal

  • Divendres, 17 de desembre, 17.00 h a 19.00 h, a la pista de gel de la plaça de la Llibertat

  • Dissabte, 18 de desembre, d’11.00 h a 13.00 h, a la zona de mercat del Carrilet, 29.

Taller amb la ciutadania i entitats. El diumenge, 12 de desembre, d’11.30 h a 13.30 h, a l’avinguda del Carrilet.

Expressa't a través de la plataforma Reus Participa:

Participa.reus.cat

Participa a les xarxes amb les etiquetes #elCarriletParticipa #ProperaParadaCarrilet

Vols saber-ne més?

L'area d'intervenció urbanística: més d’un edifici
La transformació urbana implicarà replantejar l’espai que avui ocupen el mercat, la plaça del voltant i l’estació d’autobusos.

La idea és construir més d’un edifici i que no tots tinguin la mateixa mida ni forma. En tot cas, això es concretarà en el futur. Ara bé, cadascun dels edificis no seria un equipament per si sol, sinó que es pensa en edificis on convisquin diversos equipaments i funcionalitats, generar espais compartits i que els diversos edificis estiguin interrelacionats.

 


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.