Notes de premsa

Els estudiants d’instituts visiten el muntatge «Wargames» a Cal Massó

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

sos grups d’estudiants s’interessen aquests dies pel muntatge Wargames, de l’artista Alba Sotorra (Reus, 1980), que es pot visitar al Centre d’Art Cal Massó (c/ Pròsper de Bofarull, 7, de Reus) fins el pròxim dia 4 de febrer. Divendres passat van ser els alumnes de l’Institut Domènech i Muntaner, mentre que durant aquesta setmana (la darrera en què es podrà veure l’exposició) hi ha programades tres visites més dels instituts Gabriel Ferrater i Baix Camp.

Wargames és una videoinstal·lació documental fruit del projecte guanyador del II Premi Beca Cal Massó 2010. El projecte es divideix en dues presentacions simultànies: una a Cal Massó i l’altra al Centre de Lectura de Reus (c/ Major, 15).

Utilitzant tècniques de mapping i realitat augmentada, i més de 25 projectors, l'exposició ens endinsa en la memòria d’un soldat que acaba de tornar d’Afganistan. Les imatges reals del seu arxiu familiar, des que comença a gatejar fins a la seva etapa al front, passant pels seus jocs de la infància i les seves recreacions militars d'adolescent, es contraposen a les imatges que circulen per Internet i que han alimentat el seu imaginari.

L’exposició forma part d'un projecte transmedia que inclou la producció d'un llargmetratge documental per a cinema que es veurà a festivals d'arreu del món, i un documental interactiu per a Internet.

Més informació sobre el projecte i sobre l’artista:
www.albasotorra.com

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.