Notes de premsa

Entrada gratuïta als museus amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2004

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/09/2004

L'Institut Municipal de Museus s’afegeix a la celebració els dies 4 i 5 setembre de les Jornades Europees del Patrimoni 2004, amb l'activitat Descobreix els Museus de Reus. Els museus de Reus tindran l'entrada gratuïta aquest cap de setmana i el Museu d'Art i Història oferirà visites guiades d'accés lliure, el dissabte a les 12.00h i a les 18.00 h i el diumenge a les 12.00 h, a tots els visitants que vulguin descobrir-ne els tresors.

L'horari dels museus és dissabte de les 10.00 h a les 14.00 h i de les 17.00 h a les 20.00 h i el diumenge de les 11.00 h a les 14.00 h.
Les Jornades Europees del Patrimoni 2004 es fan amb el patrocini del Consell d'Europa i hi participen molts municipis de Catalunya amb exposcicions, visites guiades, concerts, etc...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.