Notes de premsa

Inversió de 2,4 milions per posar al dia les instal·lacions esportives municipals

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 26/05/2016
Foto de la roda de premsa

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d’Esports, Jordi Cervera, han presentat aquest dijous 26 de maig les inversions, per valor de 2,4 milions d’euros, que l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, portarà a terme en els pròxims mesos al Pavelló Olímpic Municipal i a l’Estadi Municipal, per modernitzar les instal·lacions esportives i posar-les a punt per als Jocs Mediterranis 2017. Els equipaments acolliran les competicions de gimnàstica artística i de futbol.

Amb aquestes obres, l’Ajuntament posa les instal·lacions al dia, amb sis objectius generals:

 • Modernització del conjunt de les instal·lacions.
 • Millores de seguretat funcional.
 • Adequació normatives.
 • Millores a la sostenibilitat.
 • Millores accessibilitat i eliminació de barreres.

Són inversions previstes pel Govern de Reus que ara es poden accelerar gràcies als Jocs Mediterranis i a la col·laboració econòmica de la Diputació de Tarragona. Les inversions tenen un pressupost total de 2.468.815,46 euros —abans d’adjudicació—, dels quals la Diputació de Tarragona n’aportarà 1.805.310 i l’Ajuntament de Reus 663.505,46 euros.

La societat municipal ja ha començat a tramitar els plecs de clàusules per licitar l’adjudicació dels contractes d’obres. En total es tracta de sis actuacions que requeriran de la convocatòria de quatre concursos públics:

Al Pavelló Olímpic Municipal:

 • Projecte de Remodelació.
 • Impermeabilització de les cobertes lateral.
 • Instal·lació dispositius d’ancoratge i protecció.
 • Subministrament i instal·lació vídeo marcador.

Estadi Municipal

 • Substitució i millora del terreny de joc.
 • Adequació i reforma de l’Estadi Municipal.

La previsió és que els treballs a l’Estadi comencin entre els mesos de juny i juliol, i les obres al Pavelló, el mes d’agost.

Els plecs de clàusules tècniques marcaran com a requisit que l’execució de les obres sigui compatible amb el manteniment de l’activitat esportiva. L’únic cas en que no seria possible és en el de la substitució del terreny de joc de l’Estadi. I en aquest cas, la licitació del contracte serà per la via d’urgència, per escurçar els terminis al màxim.

Foto de la roda de premsa

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.