Notes de premsa

Ja es pot consultar a Reus.cat el mapa de comerços i serveis oberts durant l'estat d'alarma

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/04/2020
Mapa de comerç

Ja es pot consultar a Reus.cat el mapa dels establiments comercials i de serveis que ofereixen els seus productes al públic, tot i la situació d'excepcionalitat motivada per l'alarma sanitària per COVID19. Restaurants, alimentació, tèxtil per a nadons, alimentació, productes per a mascotes, tinta i tòner per a impressores, pastisseria sense gluten... són alguns dels productes que ja es poden localitzar al Geoportal de Reus, el mapa virtual de l'Ajuntament de Reus. 

La majoria han hagut d'adaptar els seus horaris a causa de la nova situació i també han ampliat les maneres d'arribar als seus clients: amb servei a domicili o amb la recollida de comandes a través de correu electrònic, whatsapp o telèfon, entre altres opcions. Precisament, un dels objectius d'aquest directori de botigues i serveis és que la ciutadania conegui com pot contactar amb els establiments del municipi per continuar consumint producte de proximitat i afavorir així l'economia local.

L'Ajuntament de Reus ha obert el formulari de recollida de dades a través de la web i alhora ha contactat de manera personalitzada amb els responsables de les activitats, per tal que coneguin aquesta iniciativa i puguin afegir-s'hi en el moment que ho necessitin. L'objectiu és fer una radiografia el més extensa possible, també sobre el mapa de la ciutat i que el servei i el comerç de barri, el més pròxim, guanyi visibilitat a la xarxa.

Així, la base de dades de comerços i serveis és un document viu, que anirà incorporant les dades de nous establiments en el moment que ho sol·licitin a través del formulari de Reus.cat. 

Mapa de comerç

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.