Notes de premsa

La regidoria de Relacions Cíviques programa una oferta formativa per a les entitats de la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 23/10/2020
Cartell Formació per a les Entitats Tardor 2020

gidoria de Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Reus ha programat una nova oferta formativa dirigida a totes les entitats de la ciutat, amb un total de 8 sessions gratuïtes.

Montserrat Caelles, regidora de Relacions Cíviques, explica que "es tracta d'una proposta col·laborativa, transversal i participada, elaborada conjuntament amb les pròpies entitats de la ciutat". De fet, s'ha treballat un qüestionari a partir del qual les entitats han pogut manifestar les seves necessitats i suggeriments sobre els temes del seu interès, dies, horaris i formats preferents. 

A la consulta hi han participat un total de 126 entitats, que correspon a un 29% del Registre Municipal d'Entitats Ciutadanes. 

Amb el nou programa de formació, la regidoria de Relacions Cíviques ha preparat un total de 8 sessions, de les quals 6 són en línia, i 2 seran presencials. Aquestes últimes s'adrecen a les entitats socials i de noves capacitats, fruit de la coordinació amb la regidoria de Benestar Social. La programació està supeditada a l'evolució de la pandèmia i de les mesures sanitàries recomanades en cada moment. 

Els temes previstos per tractar abasten molts àmbits, des de la gestió de l’entitat, a tràmits administratius, de comunicació, captació de fons, gestió emocional... Totes les sessions seran impartides per professionals experts en les diferents matèries. Com a una altra novetat de la programació, en dues de les activitats previstes, concretament la de xarxes socials i la de captació de fons, l’entitat que ho desitgi podrà concertar amb la docent, una assessorament personalitzat posterior.

Segons manifesta Caelles "aquest nou cicle de formació pretén continuar donant eines i suport a les entitats de la ciutat per reforçar el seu dia a dia i ajudar-les a afrontar les noves relacions amb l’administració i fer front a la nova situació que estem vivint, intentant que, malgrat tot, puguin continuar exercint com a motors essencials de la nostra ciutat".

Cartell Formació per a les Entitats Tardor 2020

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.