Notes de premsa

Programació temporada 2017-2018 de l’Associació de Concerts de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 19/10/2017
Foto de la roda de premsa
Foto de la roda de premsa

L’Associació de Concerts de Reus presenta aquest dijous la seva programació per la temporada 2017-2018, l’any que coincideix amb el 95è aniversari d’aquesta entitat reusenca. La programació ofereix importants novetats, algunes de les quals s’emmarquen a la programació i tenen el suport de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. Sota la direcció artística de Marc Moncusí, la programació preveu concerts al Teatre Fortuny, al Círcol de Reus i també a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, amb una combinació d’intèrprets vinculats a la ciutat de Reus i la seva zona d’influència i la presència de conjunts i artistes de gran rellevància en el panorama internacional.

La programació s’inicia el 28 d’octubre a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca amb un concert de l’Ensemble Vila-seca, dirigit per Rafel Fabregat. El concert de cloenda de la temporada es portarà a terme el 22 de juny al Teatre Fortuny i el protagonitzarà la Banda Simfònica de la Universitat de Stanford (EUA), amb Giancarlo Aquilanti com a director.

Gala lírica inaugural a Reus
A la ciutat de Reus s’inaugurarà la temporada al 9 de novembre amb una Gala Lírica inaugural del Cicle de Cambra, amb la presència de Carles Ivan Borràs (tenor) i Medir Bonachi (piano), que interpretaran un repertori de cançons de Tosti.

La programació continuarà el 17 de novembre amb un recital de piano de Maria Parra titulat “Mouvement”, amb la interpretació de peces de Debussy, Granados i Manuel de Falla. Aquest concert, que es farà a les dependències de la societat El Círcol, és inclòs al cicle Vermusic de la Capital de la Cultura Catalana.

El 22 de novembre serà el torn de l’Orquestra de l’Associació de Concerts de Reus – Camerata XXI, que interpretarà obres de Sibelius, Grieg, Chavarri, Puccini i Janácek sota la direcció de Francesc Estévez al Teatre Fortuny.

A partir de l’1 de desembre es portaran a terme un total de 15 espectacles més que integren estils i gèneres musicals variats. Entre aquestes propostes destaca un concert de la Sant Andreu Jazz Band dirigida per Joan Chamorro (15 de desembre), el concert de Cap d’Any amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat (4 de gener), el concert de grup de pop rock Mishima per commemorar el 25è aniversari de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, les classes magistrals de cant dirigides pel tenor Jaume Aragall i el recital dels alumnes d’aquests tallers (21 d’abril) i el concert de l’Orquestra Händel i els Grups de Cambra del Conservatori de Vila-seca (19 de maig).

Foto de la roda de premsa
Foto de la roda de premsa
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.