Notes de premsa

Reus, capital de l’hoquei masculí, femení i infantil del 21 al 24 de febrer

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 17/01/2019
Imatge de l'acte de presentació de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina d'hoquei patins Reus 2019 al Pavelló Olímpic

El president de la Real Federación Española de Patinaje, Carmelo Paniagua, ha confirmat aquest dijous davant l’alcalde, Carles Pellicer, i el regidor d’Esports, Jordi Cervera, l’elecció de Reus com a seu de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina d’hoquei patins 2019 entre el 21 i el 24 de febrer. Aquesta serà la primera vegada a la història que es disputarà una Copa del Rei i una Copa de la Reina d’hoquei patins de manera conjunta en una mateixa seu i en unes mateixes dates, amb l’objectiu promocionar les dues competicions. En paral·lel, el mateix cap de setmana, es disputarà la Minicopa, un torneig d’hoquei adreçat a categories infantils.

Tant la Copa del Rei com la Copa de la Reina inclouen la participació dels 8 primers equips classificats al final de la primera volta de l’OK Lliga. Aquests equips, pertanyents a l’elit de l’hoquei, jugaran els partits al Pavelló Olímpic Municipal, un escenari que, tal i com ha recordat l'alcalde, Carles Pellicer, ha estat la seu de competicions històriques com ara els Jocs Olímpics de Barcelona 92 o el Mundial de Patinatge Reus 2014. Recentment també s’hi han disputat competicions en diferents disciplines dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha subratllat que aquesta competició és una de les més importants del món de l'hoquei patins i que del 21 al 24 de febrer Reus serà escenari del millor hoquei que es pot veure actualment arreu del món. En la mateixa línia s'ha expressat Carmelo Paniagua, qui ha destacat el fet històric d'aplegar per primera vegada la Copa del Rei i la Copa de la Reina en un escenari i calendari conjunts.

La Minicopa
A més de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina d’hoquei, el cap de setmana del 21 al 24 de febrer es disputarà la Minicopa d’hoquei patins, en la qual participaran equips de categories inferiors. Aquest torneig es va organitzar per primer cop l’any 2016 a Reus.

Ampli ressò
Les copes d’hoquei tenen habitualment un ampli seguiment mediàtic. Es tracta de la competició més rellevant fora de la lliga regular absoluta i tant les televisions com altres mitjans en fan un seguiment important. De moment s’ha confirmat que Televisió de Catalunya farà una cobertura especial de la Copa, amb retransmissions en directe dels partits que es disputin, així com del sorteig que ha de configurar els emparellaments de les eliminatòries, que es realitzarà al mateix Pavelló Olímpic Municipal les pròximes setmanes.

Venda d’entrades
La venda d’entrades pel públic general que desitgi assistir als partits previstos s’iniciarà amb posterioritat al sorteig dels emparellaments, un cop es pugui concretar la graella dels enfrontaments. El sorteig es portarà a terme de manera pública el pròxim dia 7 de febrer a partir de les 20:00 h al Pavelló Olímpic Municipal. Els preus de les entrades inclouen un abonament per a 14 partits a un preu de 45 euros (adults) i de 30 euros (junior, de 6 a 14 anys). La resta de preus són els següents: 

  • Jornada de dijous, 21 de febrer: 4 partits a 12 euros (adults) i 10 euros (junior) 
  • Jornada de divendres, 22 de febrer: 4 partits a 12 euros (adults) i 10 euros (junior) 
  • Jornada de dissabte, 23 de febrer (matí i tarda): 4 semifinals a 20 euros (adults) i 10 euros (junior) 
  • Jornada de diumenge, 24 de febrer: 2 finals a 20 euros (adults) i 16 euros (junior)  
  • (Infants fins als 5 anys entrada gratuïtat (sense ocupar cadira). Preus amb IVA inclòs. Despeses per compra a Internet a ticketea.com a càrrec del client).
Imatge de l'acte de presentació de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina d'hoquei patins Reus 2019 al Pavelló Olímpic

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.