Obert al trànsit el pont del barri Gaudí

Cerca al Blog de Next Generation

E.g., 22/10/2022
E.g., 22/10/2022
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Obertura al trànsit del pont del barri Gaudí
Obertura al trànsit del pont del barri Gaudí
Obertura al trànsit del pont del barri Gaudí
Divendres 05 Agost, 2022

Aquest migdia s’ha obert al trànsit el pont sota de la via del tren que dona accés al barri Gaudí després de la recepció parcial de l’obra per part de l’Ajuntament de Reus. Les feines que falten, principalment treballs de pintura i acabats, es desenvoluparan fins a mitjans de setembre i no es preveu que el pont s’hagi de tornar a tallar.

Amb l'obertura al trànsit es restableix també el recorregut habitual de la línia d'autobús L10.

El projecte que executat millora la il·luminació, redueix sorolls i millora la seguretat de trànsit de vianants i bicicletes. L'obra està finançada amb ajuts del PAM de la Diputació de Tarragona fons Next Generation de la Unió Europea.

L'actuació municipal s’ha portat a terme en paral·lel a les obres d'impermeabilització del pont, executades per Adif.

En paral·lel a les millores del pont, s’ha incorporat provisionalment, a mode de prova, una rotonda a la cruïlla entre l’avinguda Països Catalans i l’avinguda Jocs Olímpics per a facilitar les incorporacions i girs, reduïr la velocitat i evitar que s’hagi d’atravessar el pont per girar a la rotonda del barri Gaudí.

Aquest pojecte compta amb finaçament Next Generation de la Unió Europea, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Obertura al trànsit del pont del barri Gaudí
Obertura al trànsit del pont del barri Gaudí
Obertura al trànsit del pont del barri Gaudí

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.