Museus i centres d’art

Cal Massó.

Els Museu de Reus col·lecciona, conserva i exhibeix objectes testimonis materials de la vida de l'home i el seu entorn. Els equipaments culturals, que són gestionats a través de l’Institut Municipal de Museus de Reus, actualment són:

  • El Museu de Reus
  • El Centre de la Imatge Mas Iglesias

L'oferta d'equipaments culturals i centres d'art vinculats a l'Ajuntament de Reus es completa amb el Giny, el centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus, que neix al 2013 amb la voluntat de contribuir a la difusió, modernització i competitivitat del sector del circ i del teatre gestual, i el Centre d'Art Cal Massó, un equipament municipal amb la gestió cedida mitjançant concurs a uns gestors culturals que plantegen una programació variada, que dóna cabuda a diferents expressions artístiques.


Museu de Reus · Institut Municipal de Museus de Reus
Raval de Santa Anna, 59
Tel. 977 010 660
Museu de Reus · Institut Municipal de Museus de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.