07/R07: Punt d'inici

07/R07: Punt d'inici

CP:43201

Juntament amb la «R06: Parc de Sant Jordi», us plantegem dues propostes de recorregut per la part est de la ciutat que tenen com a punt de partida el carrer de Modest Gené i l’avinguda de Marià Fortuny. La primera proposta (R07) va camí de Salou, fins al parc de Mas Iglesias, els nous espais urbanitzats al seu voltant i la plaça del Canal, des d’on tornem al punt d’inici passant per la fumera del Gas Reusense i els jardins de Pau Picasso. La segona proposta (R06), en direcció nord, ens porta riera de Miró amunt fins als terrenys de la Munta i Baixa, amb el parc de Sant Jordi a una banda i els masos Miarnau, Sabater i Llevat a l’altra, i des d’aquí cap al camí de Valls i el barri de Jardins de Reus.

El punt de partida és l’espai de jocs esportius que hi ha a la cantonada entre el carrer Modest Gené i l’avinguda de Marià Fortuny.

Més info +

Categoria: R07: Mas Iglesias

 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.