Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
Data Actual
Actes Programats

ACCENTS 2018 - Presentació del seu nou disc Jo Jet i Maria Ribot amb el cor

ACCENTS 2018 - Presentació del seu nou disc Jo Jet i Maria Ribot amb el cor

Dissabte 24 de novembre a les 9 del vespre-  ALTERNATIU TEATRE presentació del seu nou disc JO JET I MARIA RIBOT AMB EL COR

Maria Ribot Farrés

Enamorada de la música i el que mou dins les persones. ‘‘Sento que hi ha una màgia en ella que ens remou profundament i ens uneix, ens fa més humans’’.

Jordi Jet Serra Morales

Artista de cor, cantautor de forma i enamorat del lideratge de projectes. Buscant la forma de fer un món millor a través de la cultura.

Aquest cop, acompanyats per un cor de sis veus Jet i Maria Ribot compartim emocions amb les cançons i les utilitzem d’excusa per procurar fer més felices a totes aquelles persones que us les estimeu. El Jet i la Maria tocant i cantant a la vegada: hem buscat capturar amb honestedat l’essència del lloc i el moment. Podeu sentir-nos la respiració, els llavis i les petites imperfeccions del cantar que ens fan humans.

Compra per internet : https://www.tictactiquet.com/entrades/jo-jet-i-maria-ribut-amb-el-cor

Preus de les localitats : GENERAL 12 €, SOCIS ENTITAT 10 €

 


ON

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34

Com arribar-hi


QUAN

el 24/11/2018

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34,

Tel. 977 77 11 91

http://www.salasantallucia.es.tl

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.