Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya

Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya
Degut a les restriccions sanitàries, la celebració no estarà oberta presencialment a la ciutadania, tot i que es podrà seguir en directe pel web reus.cat
 
El calendari d'actes és el següent
  • A partir de les 10:00h al Saló de Plens de l’Ajuntament. Glossa institucional a càrrec de Marta Magrinyà amb benvinguda prèvia i parlaments a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó.
  • A continuació, al Saló de Plens, Cant dels Segadors a càrrec de Jorge Varela, piano, i Helena Tarragó, veu.
  • Tot seguit, sortida a peu cap a la plaça del Baluard i ofrena institucional de l’Ajuntament amb alcalde, vicealcaldessa i portaveus municipals.
  • A partir de les 10:40h Ofrena per part de les entitats de la ciutat, organitzada en trams horaris per evitar aglomeracions. 

 


QUAN

el 11/09/2020

a les 10:00h

Et pot interessar...

Seminari d'Actualització fiscalE
Altres

Seminari d'Actualització fiscal

Seminari, que té per objectiu fer un repàs, amb un enfoc molt pràctic, de les principals novetats legislatives, jurisprudencials i doctrinals sorgides en l'àmbit tributari durant 2020, així com de les novetats aprovades a final d'any que ja s'estan aplicant al 2021.També es debatrà sobre les...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.