Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Ales d'Ivori

Ales d'Ivori

Representació de l’obra ALES D’IVORI, a càrrec de la companyia Premium Actors, interpretada per Núria Mercader (actriu professional del teatre LARA de Madrid), Lola Moral, Aina Lluc, i Josep M. Rovira.
Textos i direcció de Martí Guarch
Música en directe

Sinopsi: Un drama que posa en joc la pressió de la societat i la llibertat de l’ésser humà, en aquest cas encarnada per dues joves. Rosa i Marta descobreixen que entre elles hi ha alguna cosa més que amistat, s'estimen. Són conscients què la societat els impedirà que puguin
estimar-se. Rosa ha d’enfrontar-se al seu poble, a la família, a la naturalesa i fins i tot, a ella mateixa per poder estimar en llibertat. Tot apunta cap a un destí tràgic.

Compra per internet : https://www.tictactiquet.com/entrades/ales-divori
Preus de les localitats : GENERAL 9 €, SOCIS ENTITAT 6 €


ON

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34

Com arribar-hi


QUAN

el 06/10/2018

a les 20:00h


MÉS INFORMACIÓ

Venda d'entrades

LOCALITZACIÓ

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34,

Tel. 977 77 11 91

http://www.salasantallucia.es.tl

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.