Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

(CANCEL·LAT) Trapezi 2018: "Vides de circ"

(CANCEL·LAT) Trapezi 2018:

Teatro sobre ruedas presenta Vides de circ. A l’antic circ s’exhibia, dins de gàbies, deformats i tolits al crit de "pasen y vean a los freaks". Després dels crits de fascinació i horror, es tancaven les cortinetes i aquestes aberracions de la naturalesa es tornaven a amagar. Les nostres dues caravanes seran per uns dies aquestes gàbies a teló tancat. Qui hi viu? Entrin i vegin… la dona forçuda, l’home bala, la contorsionista, el pallasso…

Ells i elles els conviden a entrar a la seva gàbia per compartir moments íntims un cop els focus que il·luminen la pista de l’envelat s’han apagat. Cinc personatges que es van rotant. Dos estaran fent la seva petita funció dins i els altres tres fora animant la gent que s’espera per entrar.

Fitxa artística

  • Pallasses/actrius: Txell Cabanas, Laia Sales, Mar Marcos i Marta Sitjà
  • Autoría i direcció: Teatro sobre ruedas i Decopivolta teatre
  • Gestió i producció: Iván Lionel
  • Tècnica: Txell Cabanas
  • Vestuari: Teatro Sobre Ruedas i Decopivolta teatre

PREU

1 €ON

Estació Enològica

Passeig Sunyer, 4-6

Com arribar-hi


QUAN

el 12/05/2018

a les 17:00h


MÉS INFORMACIÓ

Trapezi

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.