Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cicle de tallers per a persones familiars cuidadores

Cicle de tallers per a persones familiars cuidadores

Fruit de la col·laboració entre l'Escola de Cuidadors de la Fundació “la Caixa” i la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, s’ha organitzat un nou cicle presencial de vuit tallers gratuïts adreçat a les persones cuidadores familiars que tenen cura de persones amb malalties cròniques avançades i en situació de dependència. La inscripció per assistir a aquests tallers, programats cada dilluns des del 3 d’octubre fins al 28 de novembre de 10 a 11.30 h al Centre Cívic Llevant (plaça Horts del Canonges, 1), ja està oberta. 

Els tallers
L’assistència al cicle se certificarà i el contingut i durada serà acreditat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Els tallers programats són els següents:

  • 3 d’octubre: «Cuidar-se per a cuidar». Dedicat a potenciar dinàmiques d’autocura mitjançant tècniques d’expressió i autoconeixement emocional, atenció plena i interacció i suport grupal.
  • 10 d’octubre: «Acompanyament emocional i bon tracte». S’ofereixen recursos i eines per facilitar la gestió emocional i afavorir l’afrontament dels cuidadors a partir dels valors i les actituds del bon tracte.
  • 17 d’octubre: «Confort físic». Es treballen aspectes essencials de la cura física i es proporcionen orientació i directius en àrees com la higiene, les alteracions de la mobilitat i del son, el risc de llagues i l’execució de transferències i canvis posturals.
  • 24 d’octubre: «Parlem sobre dol». Es presenta el dol des d’una perspectiva d’elaboració activa, que afavoreix la comprensió del procés i facilita l’expressió emocional.
  • 7 de novembre: «Recursos comunitaris». Orientat a oferir una perspectiva general dels diferents ajuts, serveis, recursos i prestacions disponibles per a persones cuidadores i els seus familiars.
  • 14 de novembre: «Persona i demència». Per conèixer el curs de la malaltia i disposar de consells per gestionar de manera més saludable el procés en aquesta mena de malalties neurodegeneratives.
  • 21 de novembre: «Ioga». Iniciació a aquesta disciplina tan beneficiosa per a la salut, amb un enfocament centrat en les tècniques de respiració.
  • 28 de novembre: «Inspirar-se per cuidar». Espai d’expressió emocional per potenciar la creativitat pròpia com un recurs personal en un entorn d’ajuda mútua per mitjà de la disciplina de l’artteràpia.

Inscripció
La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de l’enllaç següent www.escoladecuidadors.lacaixa.org, mitjançant els números de telèfon 690 924 714 o 609 034 678 o a través del correu electrònic [email protected]

PREU

Gratuït amb inscripció prèvia


VENDA D'ENTRADES


ON

Centre Cívic Llevant

Pl. Horts del Canonges, 1

Com arribar-hi


QUAN

Del 03/10/2022 al 28/11/2022


MÉS INFORMACIÓ

Escola de cuidadors

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

Ara MalikianE
Arts escèniques

Ara Malikian

Ara MalikianThe Ara Malikian world tourAra Malikian és, sense cap dubte, un dels més brillants, expressius i carísmàtics violistes de la seva generació.Quan vaig veure el meu fill caminar per primera vegada després de mesos de caigudes, d’intents fallits, de cops i tornada a provar-ho, vaig...

On: Teatre Fortuny

Delicades E
Arts escèniques

Delicades

Delicades T de Teatre - 30 anys Torna una de les obres més emblemàtiques i exitoses de la companyia, carregada d'històries, situacions i humorLes T de Teatre enguany commemoren 30 anys de trajectòria i per celebrar-ho tornen amb el seu espectacle més emblemàtic: Delicades.Una història...

On: Teatre Fortuny

Dàmaris Gelabert & The Grow up singing BandE
Arts escèniques

Dàmaris Gelabert & The Grow up singing Band

Dàmaris Gelabert & The Grow uo singing BandLa gira dels 25Cantar és estimar, es aprendre, ens uneix i ens fa millorsLa Dàmaris celebra els vint-i-cinc anys de carrera amb una gira de luxe, acompanyada per la increïble The Grow Up Singing Band. A l’escenari també comptarà amb la...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.