Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Escola Oberta de Salut: Què cal saber del dolor?

Escola Oberta de Salut: Què cal saber del dolor?

Què és, com es mesura i com el podem prevenir i tractar. Tractaments farmacològics o no. Què hem de triar?

Què és, com es mesura i com el podem prevenir i tractar. Tractaments farmacològics o no. Què hem de triar?

 A càrrec de : Nuria Solé. Colegi Oficial de Farmaceutics de Tarragona

Aquest xerrrada s'ofereix dins el  Programa d'educació sanitària a la gent gran sobre el bon ús dels medicaments (PESGG) .  una iniciativa que consta de xerrades informatives impartides per farmacèutics comunitaris amb l'objectiu d'augmentar el coneixement sobre l'ús dels medicaments i millorar les habilitats en el seu maneig. Si voleu podeu consultar més informació del programa d'educació sanitària de la gent gran a http://medicaments.gencat.cat/ca/ciutadania/formacio/xerrades-per-a-gent-gran/

Per a què em serviran?

Per reforçar i augmentar els vostres coneixements sobre l'ús adequat dels medicaments, per complir millor els tractaments, per fer un ús racional dels medicaments, responsable i sostenible, per aprendre a tenir cura de vosaltres mateixos, per comunicar-vos millor amb el vostre professional sanitari de referència.

Inscripcions:

Presencialment a les consergeries de qualsevol dels centres civics  ·  Per telèfon a : 977 010 051 Centre Civic del Carme · Per correu electrònic: [email protected] cal enviar nom i numero de telefon de contacte i xerrada a la que us voleu apuntar.

PREU

GratuitON

Centre Cívic Ponent

Av/ dels Països Catalans, 106

Com arribar-hi


QUAN

el 16/10/2018

a les 17:00h

LOCALITZACIÓ

Centre Cívic Ponent

Av/ dels Països Catalans, 106,

Tel. 977 010 044

http://www.reus.cat/centre-c%C3%ADvic-ponent

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.