Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Inauguració de l'11a edició del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Inauguració de l'11a edició del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

S'inicia l'11ª edició del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans que l'Ajuntament de Reus hi participa amb 26 municipis catalans més. Aquesta edició comptarà amb la participació de 14 reconeguts defensors i defensores dels drets humans. I serà eminentment virtual i durant tot l’any es realitzaran activitats de sensibilització, visibilització i incidència política i social, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que realitzen i per conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la defensa dels drets humans i el suport internacional a les seves lluites.
La campanya central de l’edició d’enguany és la defensa de la terra i el mediambient amb intersecció en la defensa dels drets de les persones migrades i refugiades, el dret a la pau i els drets de les dones i del col·lectiu LGBTIQ+.
L’acte d’inauguració serà retransmès via streaming a través del canal de Youtube “Ciutats DDHH” i l'enllaç per seguir l’acte és: https://youtu.be/RSiTXc0P-Eo


QUAN

el 18/05/2021

a les 10:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.