Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Inauguració de l'exposició "Dones en lluita" d'Amnistia Internacional

Inauguració de l'exposició

"Dones en lluita" és una exposició d'Amnistia Internacional que es podrà visitar als rentadors del Casal de les Dones de l'1 al 21 de juliol. La inauguració serà el dijous 1 de juliol a les 19h i hi intervindrà la regidora Montserrat Flores, es llegirà un manifest, poesia i música amb "El toubab". 
L'acte l'organitza la Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Amnistia internacional i hi col·labora L'Hora Violeta.

L'exposició "Dones en lluita" parla dels drets humans de les dones en el món i de les seves lluites. Es presenten diferents situacions en què es vulneren els seus drets, al costat de històries de dones, moviments d'activistes i defensores que lluiten per canviar aquesta situació, amb exemples en diversos països dels diferents continents.

PREU

GratuïtON

Casal de les Dones

Plaça de la Patacada, 9

Com arribar-hi


QUAN

el 01/07/2021

a les 19:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.