Casal de les Dones

El  Casal de les Dones és un espai que pretén fomentar la participació activa de les dones i els seus sabers en tots els àmbits de la ciutat i la societat per tal d’equilibrar les diferències existents fins avui dia. També exerceix d’observatori per detectar les mancances i altres necessitats de les dones i posar en marxa el mecanisme per resoldre-les. 

Fruit del treball i desig de moltes dones i homes, el Casal pretén fomentar la participació activa tota de la ciutadania en la prevenció de la violència masclista, sent un primer pas el treball pel tracte igual dels homes i les dones, introduint la visió de gènere en tots els àmbits de la persona (individual, familiar, laboral i social). 

El Casal de les Dones ofereix

  • Programa de dinamització sociocultural. 
  • Informació i assessorament especialitzat en matèria d’Igualtat.
  • Col·laboració amb les diferents entitats amb perspectiva de gènere.
  • Sensibilització i prevenció de la violència masclista.

El Casal de les Dones organitza dos premis de creació per promoure la igualtat de gènere:

  • Premi de Relats Antònia Abelló Filella: concurs de relats breus de temàtica lliure, per tal d’afavorir la creació femenina.
  • Premi de Fotografia Montserrat Vidal i Barraquer: concurs de fotografia per tal de visualitzar la conciliació de la vida personal, familiar i professional.

Consulteu-ne les bases a l'apartat de tràmits:

Tràmits · Premis i concursos

 

 

Casal de les Dones
Plaça de la Patacada, 9
Tel. 977 010 672

Horaris: De dilluns a divendres, de 8.00 a 22.00h

Plaça de la Patacada, 9

Casal de les Dones

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.