Casal de les Dones

El  Casal de les Dones és un espai que pretén fomentar la participació activa de les dones i de les persones del col·lectiu LGBTI+ i els seus sabers en tots els àmbits de la ciutat i la societat per tal d’equilibrar les diferències existents fins avui dia. També exerceix d’observatori per detectar les mancances i altres necessitats de les dones i posar en marxa el mecanisme per resoldre-les.

Fruit del treball i desig de moltes persones, el Casal pretén fomentar la participació activa tota de la ciutadania en la prevenció de les violències masclistes i LGBTI+fòbiques, introduint la visió de gènere en tots els àmbits de la persona (individual, familiar, laboral i social), treballant de forma conjunta amb altres departaments de l'Ajuntament i entitats del municipi.

El Casal de les Dones alberga dos serveis, com son el SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) i el PADS (Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual). L'equip del casal de les dones també és l'encarregat del Pla Municipal de Polítiques de Gènere i Pla Municipal de Polítiques LGBTI+.

Casal de les Dones
Plaça de la Patacada, 9
Tel. 977 010 672

Horaris: De dilluns a divendres, de 8.00 a 22.00h

Plaça de la Patacada, 9

Casal de les Dones

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.