Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

IV Mes de la Salut Mental

IV Mes de la Salut Mental

Reus, octubre 2022

Programació coordinada per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus amb la col·laboració de la Regidoria de Salut i Ciutadania:
 • DEL DIJOUS 6 AL DIUMENGE 9

TEATRE BARTRINA (plaça del Teatre, 1): VII Psicurt, Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental.

 • DIJOUS 13
   • 16.30 h, PLAÇA DE LA PATACADA: Els joves de la Fundació Pere Mata recolliran l'opinió de la ciutadania sobre la salut mental.
   • 17 hCENTRE CÍVIC DEL CARME (plaça de la Patacada, 10)Acte institucional: lectura del manifest; presentació de «L’art empodera», un videoclip fet pels joves de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles; exposició d’Antonio Gutiérrez i de Miguel Ángel Roda, i valoració de les opinions recollides.
   • Per finalitzar l'acte, hi haurà l'actuació de Laia Remolà, alumna del batxillerat d'arts escèniques de l'Institut Gabriel Ferrater i Soler.
 • DIMECRES 19

19 h, EL CÍRCOL (plaça de Prim, 4): Inauguració de l'exposició "Un recull de la vida del doctor Francesc Tosquelles" a càrrec de Jordi Garcia, president de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles.

 • DIJOUS 20

17 h, CENTRE DE LECTURA (carrer Major, 15): Taula rodona "Un abans i un després de la psiquiatria", presentada per Maria Josep Delor, de la Fundació Pere Mata, i amb la participació del sociòleg Galo Sánchez i els psiquiatres Antonio Labad, i Francesc Xavier Arrufat. Un acte que compta amb la col·laboració de la Secció de Ciències Socials, Polítiques i Econòmiques del Centre de Lectura.

 • DISSABTE 22

11.30-14.30 h, JARDÍ DE LA CASA RULL (carrer de Sant Joan, 27): Concert solidari per la salut mental a favor de l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles.

 • DIJOUS 27
   • 17.30 h, BIBLIOTECA PERE ANGUERA (carrer de Joan Salvat-Papasseit, 14): Els contes de la cotorra: Epaminondes i altres contes.
   • 19 h, CENTRE CULTURAL CASTELL DEL CAMBRER (plaça del Castell, 4): Taula rodona "Nous reptes de la Salut Mental", presentada per Neus Cárdenas, de la Fundació Villablanca, i amb la participació de Constança Gairal, psiquiatra del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) del Vendrell, encarregada de presentar el nou Programa d'atenció a la crisi infantil i juvenil en salut mental a Catalunya; Xavier Vázquez, psicòleg general sanitari referent de benestar emocional i salut del CAP Llibertat de Reus, i una educadora social del Servei de Salut Emocional del Casal de Joves de la Palma de Reus.
 • DIVENDRES 28

 16 h, PLAÇA DE M. ÀNGELS OLLÉ: Contes a les places: En Filoseta i altres contes i Big Draw Festival «Tornem al color», a càrrec de les Biblioteques Municipals de Reus amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Barri Gaudí.

 •  DISSABTE 29

 11-13 h, BIBLIOTECA CENTRAL XAVIER AMORÓS (carrer de l'Escorxador, 1): Big Draw Festival «Tornem al color».

 •  DURANT TOT EL MES D’OCTUBRE:
   • Des de l'1 fins al 31 d'octubre, Kahoot (qüestionari d'avaluació virtual gratuït) "Què en saps de la salut mental?" de la Fundació Pere Mata.
   • Des de l’1 fins al 31 d’octubre, instal·lació de taules amb llibres sobre la salut mental a les biblioteques municipals de Reus.

 

PREU

GratuïtQUAN

Del 01/10/2022 al 31/10/2022

Et pot interessar...

LA POBRA GENTE
Arts escèniques

LA POBRA GENT

La pobra gentCicle Grans MestresVersió lliure del llibre de Thomas Hardy “The woodlanders”. Una història de vides contraposades plenes de somnis dificilment realitzables. Primera mise-en-place d'un text que ha tingut diverses adaptacions cinematogràfiques protagonitzades per un elenc dels...

On: Teatre Fortuny

Ruta del Modernisme
Història i patrimoni

Ruta del Modernisme "Reus 1900"

Visita guiada dinamitzada dirigida a totes les edats, per conèixer quins són els edificis modernistes més emblematics del centre de la ciutat (l'Estació Enològica, la Casa Rull i la Casa Gasull...) i els arquitectes i personatges que van formar part de la història del Modernisme de Reus...

On: Estació Enològica

Ruta del Modernisme
Història i patrimoni

Ruta del Modernisme "Reus 1900"

Visita guiada dinamitzada dirigida a totes les edats, per conèixer quins són els edificis modernistes més emblematics del centre de la ciutat (l'Estació Enològica, la Casa Rull i la Casa Gasull...) i els arquitectes i personatges que van formar part de la història del Modernisme de Reus...

On: Estació Enològica

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.