Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

"La festa de la tardor", de la cia Picarols

En aquest espectacle representen la família Buscall que són la Maria Castanyera, en Ramon, el llenyataire, en Joan, el pagès, i la Carmeta, la pubilla. Tots ells baixen de les muntanyes de Prades per vendre i torrar castanyes a les places dels pobles o ciutats com s’havia fet des de temps memorables.
Mentrestant van torrant les castanyes que s’oferiran al final de l’espectacle, al ritme de la música. És un espectacle de caire tradicional. La tardor i els elements que l’envolten són els temes que s’hi tracten. L’escenografia i l’estètica estan ambientades en un àmbit rural. Hi apareixen elements propis de la vida al camp com per exemple un carro, blocs de palla, la llenya, el foc... Tota la música que hi podeu escoltar és tocada en directe pels seus personatges. Les cançons que oferim són tradicionals a excepció d’algunes de composició pròpia. 

PREU

5 €



ON

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13

Com arribar-hi


QUAN

el 28/10/2018

a les 12:00h

LOCALITZACIÓ

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13,

Tel. 977 34 37 01

http://www.braviumteatre.com/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.