Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Las voces de tu vida

Las voces de tu vida

Sala Santa Llúcia

La comèdia més boja de l'any.

Sabies que la noia que parla per la megafonia del supermercat té vida pròpia?

Hi ha unes veus que sempre són presents en nostra vida i a les que habitualment no prestem tota l'atenció que mereixen. Però ... Què passaria si de sobte ens fixéssim més en elles?

Una comèdia extravagantment divertida i esbojarrada en què descobriràs la importància de les veus que habitualment t'acompanyen en tu vida, aúnque mai les hagis fet suficient cas.

Producció: Buenafuente's Actors.

Direcció: César Constantí.

Intèrprets: Belén Sicília, Anna Piñana, Joel Llàtzer, Maika Gere, Carlos Martos, Paola Gispert i Sofia Juli.

Durada aprox.: 75 minuts.

Lloc: Sala Santa Llúcia

PREU

Anticipada: 10 - mateix dia: 12€ - socis 8€QUAN

el 16/05/2021

a les 19:30h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.