Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Maria Arnal i Marcel Bagés - Festival Accents

Maria Arnal i Marcel Bagés - Festival Accents

Fi de gira "45 cerebros y 1 corazón"

Maria Arnal i Marcel Bagés

Fi de gira "45 cerebros y 1 corazón"

A més de l’unànime reconeixement de la crítica, ratificat per una desena de guardons que inclouen 4 Premios MIN de la Música Independiente, el Premi Ciutat de Barcelona o el Premi Altaveu, Maria Arnal i Marcel Bagés han aconseguit el més difícil: la devoció d’un públic que ha obligat a penjar el cartell d’entrades exhaurides a teatres com el Tívoli (Barcelona), La Rambleta (València) o Isabel La Católica (Granada) y sales tan emblemàtiques com Apolo (Barcelona), Joy Eslava (Madrid) o Radar (Vigo).

 Amb el disc 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2018) considerat ja com un dels debuts més importants de la música feta aquí al segle XXI, la vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix afronten el final d’una gira que, prop de cent cinquanta concerts després, ha recorregut la Península Ibérica tot incloent festivals com Primavera Sound, BBK o Veranos de la Villa, ha fet escala a Estats Units, Rússia, Regne Unit, Bulgària o el Marroc i ha demostrat que l’autoria encaixa perfectament al seu projecte de continuació de la cadena de transmissió de la música popular.

 Maria Arnal i Marcel Bagés arribaran a Reus com a cap de cartell del Festival Accents amb una exclusiva fi de gira del seu primer disc que els portarà per alguns dels millors escenaris de l’Estat, entre els quals s’hi troba el Teatre Fortuny.

 Fitxa Artística

Maria Arnal: Veu
Marcel Bagés. Guitarra i efectes

 Durada: 1 hora i 30 minuts

més informació a www.festivalaccents.cat

     

PREU

20 - 18 - 15ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 03/11/2018

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

Teatre Fortuny

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4,

Tel. 977 31 50 59

http://www.teatrefortuny.cat/

info@caer.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.