Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Presentació de " Rutes per Reus i el seu entorn"

Presentació de

Guia d'itineraris per a fer a peu i en bicleta

Presentació de la guia d'itineraris "Rutes per Reus i el seu entorn" que recull les 6 rutes saludables urbanes, 5 rutes pels camins de Reus i 6 rutes més enllà del nostre municipi, amb sortida i arribada a Reus. 

Intervindran en la presentació Meritxell Omella Aznar, biòloga i directora de El Brogit i co-fundadora de Ludi Artis, com a redactora de la guia i Rafael López-Monné, geògraf, fotògraf i professor de la URV, fotògraf de la guia d'itineraris.

Acte presentat per Daniel Rubio Angosto, regidor de Medi Ambient i Ocupació de l'Ajuntament de Reus i Mayte Forján Arce, gerent del Centre Comercial de La Fira, Centre Comercial.

Es regalarà un exemplar gratuït als assistents.

La guia que també inclou un plànol, que és pot descarregar de forma gratuïta des de la pàgina http://www.reus.cat/rutesreus i es poden comprar editades al Gaudí Centre a un preu de 3 euros.

 

 

 

PREU

gratuïtQUAN

el 22/03/2019

a les 18:00h


MÉS INFORMACIÓ

Rutes Reus

LOCALITZACIÓ

La Fira, Centre Comercial. 2n pis

Avinguda de Sant Jordi, 6, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.