Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Trapezi 2021: "Orquesta de Malabares" de la Cia. Pistacatro

Trapezi 2021:

Pistacatro presenta a Fira Trapezi 2021 el seu espectacle Orquesta de Malabares, un dels projectes més originals i suggeridors en el camp escènic a la península i a Europa on s’uneixen dos mons (circ i música) en un mateix escenari a través de 6 malabaristes i una trentena de músics que conformen la Banda Simfònica de Reus. Tradició i innovació unides en un mateix projecte, pioner i únic a tot l’Estat.

A semblança del fum, el circ, en la seva evolució geomètrica de cara al futur, penetra per totes les portes, finestres i esquerdes del panorama escènic. En aquest cas, ocupa els buits entre els faristols i les cadires dels músics d’una banda municipal.

Orquesta de Malabares és un concert on els malabars són els ballarins d’aquest ballet aeri. Clarinets, saxos i trompetes són els pintors d’un quadre expressionista en què les boles, maces i cèrcols dibuixen a l’aire els sentiments i emocions que transmet la música i el circ. Els músics de la banda, fora de la seva zona de confort, participen, gairebé com actors, en un acte teatral tocant temes i estils fora del comú.

En definitiva, aquest és un espectacle d’instruments daurats, grans tambors, plats, camises blanques, uniformes i magistrals obres clàssiques però també de pantalons curts, samarretes, ulleres de sol, funk, blues, pop i punk.

Fitxa artística

 • Elenc: Arturo Cobas, Dulce Duca, Dani Fausto, Aitor Garuz, Guillermo Porta i Santiago Montero
 • Covers: Jesús Velasco i Elena Umlauf
 • Ideal original: Pistacatro Productora de Soños
 • Direcció de projecte: Belém Brandido i José Expósito
 • Direcció artística: Pablo Reboleiro
 • Direcció musical: Manuel Paino
 • Producció en gira i distribució: Belém Brandido
 • Ajudant de direcció i director en gira: Diego Anido
 • Coreografies de malabars: Daniel Sánchez Rodríguez
 • Vestuari: Uxia Pereiro Vaello
 • Fotografia: Rubén Vilanova
 • Vídeo: Tamboura Films
 • Disseny d’imatge i cartell: Juan Gallego

PREU

8€QUAN

el 16/05/2021

a les 20:30h


MÉS INFORMACIÓ

entrades

Et pot interessar...

Carnaval 2023: Càsting 2023E
Festival

Carnaval 2023: Càsting 2023

A les 21.15h, al Teatre Fortuny, Càsting 2023, l'espectacle on les colles. el teatre es transformen en un cabaret. Presentat per la colla Ja Som Aquí i amb la participació de les colles Centre Cultural d'Andalusia, Xerinola, Vapor Vell, Cridaners, No ho Sabem, Pessigolla, New York i Fil i...

Carnaval 2023: Vermut Carnavalero dels 80E
Festival

Carnaval 2023: Vermut Carnavalero dels 80

A les 12.00 h, a la plaça del Castell, Vermut Carnavalero dels 80, a càrrec de la colla No Ho Sabem. «Més tard o més matiner, carnaval, dins del febrer».

Carnaval 2023: Cartells de CarnavalE
Festival

Carnaval 2023: Cartells de Carnaval

A les 20.00 h, al Centre Cultural El Castell, inauguració de l’exposició dels Cartells de Carnaval que han participat en el concurs, amb el Carro de Morts del Carnestoltes exposat. «Tota pedra fa paret». L’exposició es podrà visitar fins al 21 de...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.