Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Viu la primavera al Mas Pintat virtual!

Viu la primavera al Mas Pintat virtual!

Un mes de març amb una nova programació i horari.

Mas Pintat - espai de suport a les famílies dependent de la Regidoria de Salut i Ciutadania, continua el mes de març amb la programació d’espais i activitats familiars en format telemàtic, per mantenir l’oferta dels espais consolidats i ampliar-la amb noves propostes que donin resposta a les necessitats de la ciutadania en l’actual context de la pandèmia.

Espais per famílies embarassades, espai nadó, lleure en família, espai familiar tarda, rebost literari i l'espai per adults, atura't i respira, formaran part d’aquest ventall de sessions virtuals.

A l’espai familiar de Mas Pintat continuem reconeixent la competència familiar i li donem valor i confiança, per aquest motiu s’ha dissenyat una nova configuració telemàtica a fi de continuar perseguint aquest objectiu i aportar un valor afegit amb aquest nou format d’espais i activitats. Per aquest motiu hem canviat l'horari de tarda i tots els espais iniciaran les activitats a les 18,30h. a fi de facilitar la participació de les famílies a l'entorn virtual. 

La composició dels grups serà de setze participants per cada sala virtual, les famílies amb els seus fills i filles es podran inscriure clicant l’enllaç https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat omplint el formulari. La durada de les sessions serà màxim d’un hora i sempre conduïdes per una o dues professionals del servei.

Definició dels espais familiars per dia, horari i activitat:

DILLUNS TARDA 18,30H: ESPAI EMBARASSADES

Un espai on compartir les vivències durant 'embaràs: meditació des del mindfulness, conversa i reflexió, dinàmiques artístiques.

DILLUNS TARDA 18,30H. ESPAI EMBARASSADES.

Mares i pares que volen compartir la experiència de la futura maternitat amb d'altres famílies en un mateix moment de vida.

DIMARTS MATI 10,30H: ESPAI NADÓ

Mares i pares comparteixen l'experiència de l'arribada d'un fill/a a la família. Espai de conversa i reflexió sobre la criança.

DIMARTS TARDA 18,30H : ESPAI FAMILIAR - CUINA DE PRIMAVERA

Adreçat a famílies amb fills/es que vulguin compartir un espai culinari amb receptes de cuina divertides, fàcils i saludables.

DIMECRES TARDA 18,30H: LLEURE EN FAMÍLIA - CREATIVITAT EN FAMÍLIA.

Adreçat a famílies amb fills/es on es proposaran activitats de creativitat i dibuix.

DIJOUS TARDA 18,30H: ATURA'T I RESPIRA.

Un moment mare o pare per aturar-te i aportar calma al teu dia amb la meditació, converses compartides i lectures de creixement personal. 

DILLUNS 15 de març A LES 18,30H: ESPAI DE «REBOST LITERARI» Aquest mes parlarem de la gelosia, amb contes i dinàmiques de la mà de la Sílvia Ribé de la Biblioteca Municipal.

PREU

GratuïtQUAN

el 01/03/2021

a les 18:30h

Et pot interessar...

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

Monroe-Lamarr - canvi horaE
Arts escèniques

Monroe-Lamarr - canvi hora

MONROE-LAMARR - canvi d'horade Carles BatlleSergi Belbel dirigeix la trobada entre Hedy Lamarr i Marilyn Monroe que va poder alterar el curs de la Guerra FredaMonroe / Lamarr relata una trobada entre l’actriu i inventora Hedy Lamarr i la també actriu Marilyn Monroe (el dia abans de la seva mort)....

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.