Presentació

Marc Arza Nolla
Reus s’ha distingit sempre pel seu caràcter emprenedor, per la diversitat del seu teixit econòmic productiu i pel segell de qualitat del seu comerç. Avui, en les coordenades d’un context econòmic canviant, marcat per l’ampliació dels mercats i de la competència i per les noves oportunitats associades a la tecnologia, Reus continua fidel a la seva trajectòria econòmica renovant-ne els plantejaments i els objectius.

L’aposta per la creativitat i la innovació aprofitant el potencial de la universitat, la unió d’esforços entre l’administració i els agents econòmics, l’impuls als projectes d’emprenedoria liderats pels nous empresaris, i l’establiment de sinergies per consolidar clústers a l’entorn de sectors estratègics són alguns dels eixos principals d’aquesta actualització.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica volem ser actors decisius en aquest procés, donant suport al sector empresarial per fer realitat els seus projectes i fent més àgils els processos administratius. Com a administració, el nostre objectiu és contribuir a aplegar esforços i recursos perquè la ciutat de Reus i el seu entorn ocupin una posició destacada al mapa.

Marc Arza Nolla
Regidor de Promoció Econòmica
[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.