Arbres del parc del Lliscament

Arbres del parc del Lliscament

CP:43201

Al parc del Lliscament s’ha recuperat la vegetació de bosc de ribera, característica del paisatge de la zona. Es pot distingir especialment en els arbres i les espècies arbustives que s’hi poden trobar.

Hi ha dues zones de gespa: una per a les zones de descans i pràctica de salut, i una altra per als espais perimetrals.

Amb l’objectiu de millorar la biodiversitat i alhora reduir el consum d’aigua, en aquests espais de gespa s’han plantat diferents espècies, la majoria locals i, per tant, adaptades al règim hídric del clima. També s’han reduït els espais segats i el nombre de segues, amb l’objectiu d’afavorir la floració i la producció de llavors que puguin oferir aliment i refugi a la fauna. Així mateix, s’ha reduït l’espai total destinat a gespa per generar nous espais que puguin ser colonitzats per espècies autòctones o que permetin introduir arbustives i altres vivaces.

Per tot plegat, el parc és un espai d’alt valor ecològic i un refugi per a moixons i insectes pol·linitzadors.

MAPA DELS ARBRES

Categoria: Patrimoni natural

Arbres del parc del Lliscament
 Si detecta alguna errada en aquesta fitxa del directori o vol fer una aportació: Millora del directori

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.