Conferència "El Dr. Frias i els seus documents"

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 02/12/2020
E.g., 02/12/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Cartell anunciant l'acte de la conferència
Conferència
Conferència
Exposició
Dimecres 05 Juliol, 2017

Aquest dimecres a l'Arxiu de Reus, el Dr. en Història Ezequiel Gort, ha pronunciat la conferència "El Dr. Frias i els seus documents". Gort ha fet un repàs a la documentació que es conserva a l'Arxiu Municipal referent al Dr. Frias i a l'Institut de Puericultura. Frias, metge pediatre, pedagog i gran filàntrop, ha estat una figura capdal en el camp sanitari local i nacional.

L'Arxiu s'ha volgut sumar amb aquest acte a la commemoració de l'Any Frias.

Durant els mesos de juliol i agost, es podrà visitar - de 9.00 a 14.00 h-, l'exposició "Alexandre Frias i Roig, metge dels infants".

Cartell anunciant l'acte de la conferència
Conferència
Conferència
Exposició

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.